Fan side
 
 

Ingredienser

2 faste auberginer
en hndfuld hakket mynte og persille
god extra-jumfruolivenolie
god basamico olie
1 fed hvidlg
salt & peber

Brushetta med aubergine og mynte - med bresaola og artiskok

Vi kender alle sammen de italienske brushetta, som er ristet brd med herligt fyld p. De anvendes som regel som starters fr en dejlig hovedret.

Det er ogs tilfldet her - vi anretter en tallerken med brushetta med aubergine og mynte sammen med et par skiver bresaola og lidt artiskok fra dse.


Sådan gør du:

F fat i noget godt italiensk landbrd, som ikke skal strre i omkreds end at du kan skre nogle passende skiver.

Start med marinaden. Bland 8 spsk olivenolie, 3 spsk god eddike sammen med persille, mynte og finthakket hvidlg. Smag til med slat og peber. Lad gerne marianden st times tid s den samler sig og smagen fra persille og mynte kommer fri af bladende.

Skr auberginerne ud i meget tynde skiver. Rist dem p en varm grill pande med riller. Brug ikke fedtstof nr du rister.

Rist brdskiverne p den varme grill pande - stadig uden olie.

Gnid de ristede brdskiver med et fed hvidlg og hld en anelse god olivenolie over - eller brug lidt af marinaden.

Vend nu aubergiveskiverne i marinaden og fordel p brd skiverne. Jeg plejer at presse lidt af olien af skiverne fr jeg lgger dem p brdet - eller kan det alts godt blive lidt fedt...

Anret dine bruschetta sammen med bresaola, artiskok og evt et par gode sorte olien.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk