Fan side
 
 

Ingredienser

1 kg torskefiletter
3 fed hvidlg
1 tsk harissa
1 tsk salt
stor hndfuld frisk koriander og bredbladet persille
saften af 1 citron
3 spsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie

Torsk marineret i ovnen

Der er alts ikke noget som torsk - man kan tilberede den p mange forskellige mder. Lige fra den klassiske kogte torsk med strk sennep til denne herlige og overraskende gode ret.

Vi havde Lea og Morten til middag s vi bl.a. ved selvsyn kunne beundre lille Hannah p blot 4 uger. Vi har en god leverandr af torsk som ind i mellem kommer forbi med store ladninger torsk fra Bornholm, s vi fr en del torsk her i huset.

I retten bruges harissa, som er en MEGET strk chilipasta. Du kan f den i indvandregrnthandlere - careful now, it is hot as hell!

Det giver anledning til at eksperimentere med andre mder at tilberede torsken p - prv den! Den er god!


Sådan gør du:

4 personer

Std alle ingredienser sammen i din morter s du ender med en herligt grn pasta.

Del fisken i mindre stykker og bland den herlige marinade med fisken i et ildfast lerfad - det skal se lidt lkkert ud s find dit bedste lerfad frem skal gemmerne.

Lad fisken marinere  et par timer.

Tnd din ovn p fuld styrke og sl grillen til.
Bag fisken i den varme ovn i ca. 10 minutter til fisken er gennemstegt og lettere brun og brndt.

Hold je med fisken s den ikke fr for meget.
Pynt med lidt friske rosenblade og server fisken med en herlig bulgur salat og godt brd.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk