q
 
 Fan side
 
 

Ingredienser

Grov bulgur
1 håndfuld grønne druer
2 stilke blegselleri
1-2 granatæbler
Bredbladet persille
Hel kardemomme
2 lime
olivenolie
rørsukker
dijonsennep

Bulgursalat med granat├Žble

Denne salat er en kærkommen afveksling til alm. salater. Den egner sig godt med retter der er indisk eller nordafrikans inspireret.

Prøv salaten sammen med Torsk marineret i ovnen


Sådan gør du:

4 - 6 personer

Kog en portion grov bulgur og lad den køle af.

Skær blegselleri i tynde skiver, hak valnødderne groft, del druerne i 2 eller 4 dele og bland sammen.

Hak den bredbladede persille fint og bland med resten.

Bland limefrugt saft med 4 spsk olivenolie, lidt sukker og 1 tsk sennep og vend dressingen sammen med de øvrige ingredienser.

Del granatæblet på tværs og skrab frøene fri og bland dem forsigtigt med resten af salaten.

Lad salaten stå i køleskab 1 time.

Før servering pyntes salaten med lidt persille blade og kardemommefrø.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk