Pasta alá Cabonara

Ingredienser

Røget bacon eller røget flæsk
pasta som bånd eller Penne
frosne ærter (eller friske hvis du orker at bælge dem)
champignon

Pasta alá Cabonara

Denne opskrift er en variation over den Italienske Cabonara. Det er en pragtfuld sommerret, nem at lave og børn og voksne elsker den.

Sådan gør du:

Kog pastaen medens bacon steger. Hæld de frosne ærter i pastavandet når pastaen er færdig. Lad ærterne blive varme. Hæld pasta og ærter i en sigte og derefter over baconen på panden. Kom champignon og fløde over og bland til det er varmt.

Hvis det får for meget bliver fløden grynet, så pas på.

Server i dybe talerkerner med lidt revet parmesan, og gerne et glas fyldig vin til de voksne.

 

 


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk