Fan side
 
 

Ingredienser

1 L sdmlk
1 citron (eller eddike)
Frisk spinat
1 g
Hvedemel
Tomater, godt modne
Salt/Peber

Spinat Gnocchi med tomat coulli

Jeg har fet en opskrift p en Michelin ret med tomat coulli og aubergine snask. Den var ikke god men tomatcoullien var. S fandt jeg p at stte den sammen med en typisk tysk bonde ret som gnocchi. God som forret.

Jeg laver den helt fra bunden men ma kan springe over riccota delen og kbe frdig ricotta. Svrt i denne opskrift at stte njagtig mngde p. Cherry tomater er at foretrkke men tager lngere tid at lave.


Sådan gør du:

1 L sdmlk varmes op til ca kogepunktet(m ikke koge) tilst lidt citronsaft (eller eddike) og rr samtidig til det skiller, ses tydeligt. Hld i en si og skyld i koldt vand. dene osteblanding blandes i spinat som er blancheret og hakket let. Blandingen tilsttes et g og lidt mel s den kan hnge sammen. Tril til nogle lange plser og skr s de fr gnocchiformen- ca.2-3 cm lange.

Koges(simre) i vand til de kommer op til overfladen. Flotte modne tomater fls og kerner fjernes s kun det rene kd er tilbage. Blendes og presses gennem en si. Smages til med salt/peber.

Gnocchi sttes i varm oven med reven parmasan over til osten er smeltet(gylen). Anrettes i dybe tallerkner med tomat coulli der dkker bund og 3-4 gnochhi lgges ned.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk