Fan side
 
 

Ingredienser

800 g lammekd (lammeklle uden ben) 2 spsk. olivenolie
2 lg i skiver
2 fed hvidlg, knust
1/2 tsk kardemomme fr
1 tsk. stdt kanel
1 spsk. garam masala
2 tsk. gurkemeje
1 1/2 dl yogurt naturel
1 dse hakkede tomater
250 g. frossen optet spinat
2 1/2 dl. vand
2 spsk. friske mint blade
1 stor hndfuld frisk korianderblade, groft revet.

Indisk lam og spinat curry

Alene duften i huset nr denne ret simrer......fr gsterne til at fle sig velkomne p sdan en lidt rkold vinteraften.

Oprindeligt en "slanke-ret" som jeg serverede for mine australske fedt-frygtsomme veninder - men nu en klar favorit i hele vores familie.

Hver gang vi serverer den, m vi ryste op med opskriften - s....nyd den og gld jeres familier og venner med verdens bedste lammeret :o)


Sådan gør du:

4 personer

Skr lammekdet fra benet og skr det i tern p ca. 1,5 - 2 cm. Skr lg i ringe og hak hvidlg. Varm olien i en tykbundet gryde og tilst lg og hvidlg. Rr rundt til det er gyldent.

Tilst krydderier og lam og fortst med at rre rundt i 6-8 min, mens kdet bruner. Tilst evt. lidt ekstra olie. Tilst yogurt og hakkede tomater. Rr godt rundt. Tilst dernst optet spinat og vand og lad retten simre i ca. 40 minutter eller til kdet er mrt.

Lige fr retten serveres tilsttes frisk mint og koriander. Serveres med ris, Naan brd og evt. en salat af grnne bnner og rdlg.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk