Fan side
 
 

Ingredienser

2 bundter grønne asparges
2 æg
1 spsk. hvidvinseddike eddike
dijonsennep
rapsolie
4 spsk kapers fra glas
Frisk dild, brøndkarse og bredbladet persille
lidt frisk peberrod.
2 hjertesalat

Grnne asparges med kapersvinegrette

Denne dejlige forårsbebuder gør sig rigtig godt til en herlig bøf fra grillen i haven.

Salaten er ret fyldig, men med masser af smag og nuancer.

Du skal ganske enkelt prøve denne herlige salat!


Sådan gør du:

Knæk det nederste af de grønne asparges og svits dem i max ½ minut på en meget hed grill pande med lidt olie.

Kog æggene i 5-7 minutter, lad dem køle af og hak dem mellem-fint.

Bland eddike, sennep med lidt salt og hæld nu olien i  en meget tynd stråle mens du piske som en gal. Derved får du en slags mayo. Tilsæt de hakkede kapers og de hakkede æg.

Skyld krydderurter og salat og dyb dem tørre.

Fordel de grønne asparges i bunden af et fad. Læg salaten oven på aspargesene og spred dressingen over. Drys til sidst med kapers, som du har friturestegt i kort tid, så de er sprøde og lækre - drys også lidt friskrevet peberrod over til sidst.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk