Fan side
 
 

Ingredienser

1 aubergine
En stor hndfuld frisk timian
En stor hndfuld purlg
1 fed hvidlg
Balsamico eddike
Frisk gedeost
Salt og peber

Grillede aubergineruller

I Italien kalder man sm forretter for antipasta, selvom de ikke har noget med pasta at gre.

Auberginer indgr altid i udvalget af antipasta og den er ogs en ret utrolig grntsag. I r tilstand er den uspiselig bitter og kedelig, men s snart man tilbereder den med smagsgivere viser den nogle fantastiske talenter.

Disse grillede aubergineruller med gedeost er ganske enkelt utroligt lkre. De er relativt lette at lave og de vil helt sikkert vkke begejstring og hurra-rb omkring bordet som en forret - alts en antipasta. Server en herlig klig hvidvin til.


Sådan gør du:

4 personer

Skr auberginen i skiver p langs. Skiverne skal vre 1 cm tykke. Lg skiverne p et fad og drys med salt. Lad dem st med saltet i 20 minutter til de begynder at "svede" - alts afgive den bitre smag. Skyl dem nu rent for salt og dup skiverne trre med et rent viskestykke.

Tnd din grill eller din grill pande - den skal vre meget varm. Pensl skiverne med olie og grill skiverne for hj varme i et par minutter til de er har fet flotte grill-striber - de m ikke f for meget, ca. 4 minutter i alt.

Fordel skiverne p en stor tallerken. Fordel fint hakket purlg og timian over skiverne. Pres lidt hvidlg over og strint med en god balsamico olie.

Lg nu skiverne oven p hinanden i en stak og lad dem trkke i en times tid.

Inden servering ruller du hver skive omkring en skive gedeost, som har stet ved stuetemperatur. Du kan evt holde rullen sammen med en tandstik - bare ikke dem med pebermyntesmag!

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk