Fan side
 
 

Ingredienser

En okse cuvette
Flage salt
Peber

Grillet cuvette bffer m. havsalt

Min gode ven Morten gav mig dette tip til nogle fantastisk velsmagende bffer. Morten fik selv tippet af en kok han kender - og jeg m erkende at jeg ville aldrig selv have fundet p at skre en cuvette ud til bffer.

Resultatet er rigtig godt! Og s er det tilmed let at lave nr bare du husker at skre kdet korrekt ud. Se lngere nede hvordan du gr. 


Sådan gør du:

6 personer

Find din skarpeste kniv frem fra skuffen.

Skr nu bffer af cuvetten i 5 cm tykkelse - de m gerne vre lidt tykke i det. En cuvette kan vre lidt svr at skre korrekt ud. Nr man skrer kd ud er det rigtig vigtigt at man skrer p tvrs - alts vinkelret af kdfibrene. Derved fr du mre bffer.

Hvis du skrer bfferne langs med kbfibrene bliver dine bffer seje og uspiselige. Tro mig - det gr en kmpe forskel at skre kdet korrekt.

Cuvetten er et stykke kd, hvor fibrene ndrer vinkel efterhnden som man skrer bfferne ud. Du skal derfor vre ekstra opmrksom p hele tiden at ndre vinklen, s du hele tiden fr skret kdet korrekt ud. Det kan give nogle underlige sm stykker kd ind i mellem - men smagen fejler ikke noget.

Lg bfferne p et stort fad og drys begge sider med flagesalt og peber. Lad dem trkke med saltet i 10-15 minutter og steg dem p en meget varm grill - eller en meget varm grill pande.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk