Fan side
 
 

Ingredienser

Hvid chokolade 200 gram
250-300 gram frosne hindbr
ca. 50 g. sukker
En skvt citronsaft
Vaniljeis.

Dessert m. hvid chokolade og hindbr

I gr var jeg til middag hos vores gode Jeanette og Jeppe hvor jeg lrte en spndende ingrediens til desserter at kende. Efter at vrterne havde holdt gtteleg, om hvad det var, de havde produceret, og vi gav alle op, tilstod de, at de havde bagt hvid chokolade i ovnen i 10-15 min. ved 100 grader. Resultatet var en sprd marengsagtig, lys-brun kage, der s kan brkkes/smuldres i passende stykker.

 I dette tilflde drysset over rsyltede hindbr med vanilleis. Meget delikat.


Sådan gør du:

Til 4 personer

Hele stykker hvid chokolade stilles p bageplade med bagepapir. Bages i en 100 grader varm ovn i 10 - 15 min.

Tages ud og kler af. Hindbr pureres i blender og smages til med sukker og lidt citron. Anrettes med frst en klat hindbrpure, is oven p og pyntes af med den bagte chokolade brkket i passende stykker.

Der er plads til fri fantasi mht. til mere pynt, hele hindbr, striber af smeltet mrk chokolade, lidt god cognac, eller hvad man nu har lyst til.

Velbekomme!

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk