Fan side
 
 

Ingredienser

8-10 syltede peberfrugter
En hndfuld mandler (gerne spanske)
1 dl koldpresset rapsolie
1 spsk bleddike
en skive toasbrd uden skorpe
Et fed knust hvidlg
Lidt citronsaft

Mojo

Mojo er en klassiker som tilbehr til saltbagte kartofler, som snacc dip, som topping til hasselbagte kartofler og meget andet.

Det er umagen vrd af lave din egen mojo - den smager fantastisk og vil imponere dine gste.


Sådan gør du:

Lg de syltede peberfrugter i en lille ildfastskl, tilst eddike og olie. Lad frugterne confitere (simre) ved 150 gr. i times tid.
Hak mandlerne, kom ganske lidt olie p en pande sammen med knust hvidlg, og brdet revet i mindre stykker og rist p panden til det fr lidt farve.

Nr perberfrugterne er klar blendes de med mandler, brd og hvidlg. Tilst lidt af olien/eddiken som peberfrugterne netop har simret ved.
Fortynd med lidt vand hvis de mojo bliver for tyk i konsistenden.

Smag evt. til med eddike og citron og stil din mojo i kleskabet - gerne til nste dag.

Server mojo til "The Paul's gode stnger" eller som topping p hasselbach kartofler

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk