Fan side
 
 

Ingredienser

300-400 gr. vildt og fasanbryst
2 dl blemost (evt hjemme presset)
200 gr. svampe (f.eks. portobello)
150 gr. perlebyg
savoy kl i grove stykker
liter hnse boullion
Bredbladet persille
Friskrevet peberrod
Salt & peber

Vintergryde m. vildt, kl, ble, svampe og perlebyg

Der er jo ikke noget s godt som en varm gryderet om efterret og vinteren. Denne gryde er ingen undtagelse. En fantastisk ret med nogle rvarer, der virkelig gr godt sammen.

Du kan bruge vildand, rvildt eller som her bde fasan og krondyrfilet. Ideen er at f mange smagsnuancer til retten - s prv dig frem.


Sådan gør du:

4 - 6 personer

Skr kdet ud i mundrette stykker og steg det brunt p en varm pande. Steg lidt ad gangen ellers risikerer du at kdet koger i stedet for at stege. Tilst most og boullion sammen med perlebyg.

Lad kd og byg simre mens du forbereder svampene:

Skr svampene i mundrette stykker og steg dem p en varm pande et par minutter. Tilst savoykl til svampene og lad klen stege med et par minutter.

Hld svampe og kl op i gryden til kdet og varm igennem.

Server med hakke persille og revet peberrod p toppen. Server evt. ogs groft brd til.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk