Fan side
 
 

Ingredienser

En potte frisk basilikum
Olivenolie af god kvalitet
Tre spsk friskrevet parmasanost
To fed hvidløg
E spsk pinjekerner
salt

Nye kartofler med frisk pesto

Der er utallige opskrifter på pesto, men her får du den klassiske pesto i en lidt anderledes konstallation nemlig med nye kartofler.

Server den på buffen eller til grillet kød en lun sommeraften.

Det er vigtigt at du bruger friske råvarer.


Sådan gør du:

4 personer

At lave perso er såre simpelt:

Kom pinjekerner i din blender og tilsæt olie, hvidløg og permasanost.

Blend nu til en lind masse og tilsæt basilikum. Brug kun bladende - ikke stilkene.

Juster smag og konsistens med olie, salt, basilikum osv indtil den er i skabet.

Kog de nye kartofler i letsaltet vand. Lad dem køle af og bland den friske pesto sammen med kartoflerne

Server straks.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk