Fan side
 
 

Ingredienser

1 kg rødbeder (ikke for store)
2 dl græsk yoghurt 
1-2 spsk akaciehonning
1 spsk cidereddike
Frisk dild

Rdbeder i ovnen med dild dressing

Efteråret begynder så småt at byde på lækre rodfrugter. Disse bagte rødbeder løfter sig til himmelske højder med dild dressing.

Bederne får en jordet smag, når de ovnbages - server dem til stegt kød.


Sådan gør du:

Vask rødbederne, skær dem i mindre stykker hvis de er meget store.

Læg dem i et ovnfast fad og drys med lidt olie og salt.

Bag rødbederne i ovnen ved 170 gr. i 1-1½ time eller til de er møre og lækre.

Imens blandes dressingen:
Rør yoghurt til en dressing sammen med eddike, akaciehonning, dilfrø, som du har knust i din morter.
Smag til med salt og peber.

Når rødbederne har kølet let af blandes dressingen i.
Pynt med frisk dild på toppen og server.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk