1 kamsteg på ca 2 kg uden svær
1 glas grov sennep
Stødt allehånde
1 spsk sorte sennepsfrø
1 spsk brune sennepsfrø
Salt & peber
December er jo julemåneden, hvor man for alvor kaster sig over ribbenstege, flæskestege osv.
Denne december ingen undtagelse, men denne opskrift er lidt anderledes julet og meget lækker.
Det er ikke svært at undgå at tørstege en flæskesteg, selvom vi nok alle har prøvet det. Sørg for holde temperaturen på 150 grader og tag kødet ud når det er ca. 65 grader i midten. Så undgår du at stegen tør steges.
Server den med en frisk grønkålssalat og evt lidt brun sovs.
6 personer
Sæt ovnen på 160 grader.
Hvis du har købt en flæskesteg med svær på skal du skære sværen af med en skarp kniv. Du kan evt stege sværen ved siden af kamstegen til den er sprød og lækker.
Drys kamstegen med salt og peber, smør sennep rund over hele stegen - også i enderne.
Drys lidt stødt allehånde og fordel sorte og brune sennepsfrø over stegen.
Steg i ovnen til kødet er 62 grader inden i, tag stegen stegen ud og lad den hvile 10-15 minutter før den udskæres.