400 gram jordskokker
2 røde æbler
½ bundt kørvel el. bredbladet perlille
60 hasselnødder
Dressing:
2 spsk koldpresset rapsolie
1 spsk olivenolie
2 spsk balsamisk æbleeddike 0.5 tsk sukker
salt og peber
En skøn vintersalat til det meste hyggelige vintermad.
Hvis du ikke kan skaffe frisk kørvel kan du erstatte det med bredbladet persille.
4 personer
Skrub jordskokkerne grundigt fri for jord. og skær i små tern og kom dem i koldt vand.
Når du skal bruge dem sigter du vandet fra og tørrer dem med et viskestykke.
Vask æblerne fjern kærnehuset og skær æblerne i små tern. Hæld lidt citronsaft over æblerne for at hindre dem i at blive brune.
Hak nødderne og bland jordskokker og æbler.
Saml dressingen og vend i salaten.
Drys med grofthakket kørvel / persille