Fan side
 
 

Ingredienser

300-400 g fersk laks
4 tomater
1 stort rødløg
Basilikum
Dild
Lidt estragon
1 citron
God olivenolie
1 lille romaine salathoved
1 bundt radiser
4 skiver toastbrød
parmasamost
paprika

Lakse tartar m. rygeost creme, radiser og parmasanbrd

En skøn frisk forret med laks. Der er ikke så meget at sige - prøv den!


Sådan gør du:

Forret til 4 personer

Salt den ferske laks i et døgns tid med lidt salt. Det trækker noget af vandet ud af fisken og gør den mere fast i kødet.

Udskiv og hak laksen i moderate og fine snitter.

Skold og flå tomaterne, del den og befri dem for kernerne så du har tomatkødet tilbage. Hak fint.

Hak rød løg fint.

Skyld og hak de friske krydderurter og bland sammen med løg, fisk og tomat.

Smag til med olivenolie og citronsaft så du opnår balancen mellem fedmen fra fisken, det sure fra citron og syrlige/friske fra olien.

Pas på ikke at salt nu, det trækker bare mere vand ud af tartaren.

Server tartaren på et sprødt salatblad og evt et par radisser og lidt rygeost creme.

Du kan også vælge at servere tartaren med ristet parmasanbrød.

Parmasanbrød:

Drys brødet med lidt revet parmesan og paprika og rist det i ovnen et par minutter.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk