Fan side
 
 

Ingredienser

1 dl estragoneddike
1 dl hvidvin
1 hakket løg
6 pastoriserede æggeblommer
1 pakke smør (250 gr)
1 bundt frisk estragon
1 bundt frisk kørvel
salt & peber

Sauce Bearnaise - hjemmelavet

Det er altså ikke noget der overgår din egen hjemmelavede sauce bearnaice. Det kræver lidt øvelse at få den til at lykkes - ihvertfald for mig... 


Sådan gør du:

4 personer

Sørg for at alle ingredienser har stuetemperatur - bortset fra det smeltede smør.

Smelt smøret og lad det køle lidt af.

Hvidvin og estragoneddike koges ind til det halve med hakket løg, en lille håndfuld friskhakket estragon og en lill håndfuld hakket kørvel, lidt salt og peber. Lad det køle lidt af. Sigt blandingen igennem en sigte.

Tilsæt æggeblommer under omrøring og monter sauces med det smeltede smør under svag varme. Vær meget forsigtig - sauces må under ingen omstændigheder koge da den vil skilde - så er din sauce ødelagt og du kan starte forfra.

Når saucen har samlet sig tilsættes resten af den hakkede estragon og kørvel - så er du klar til servering..!

 

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk