Fan side
 
 

Ingredienser

400 gr rødfisk
400 torkefisk
300 gr muslinger
2 snittede løg
4 snittede fed hvidløg
500 gr odne tomater
1 gul eller rød peberfrugt
1 bnt hakket bredbladet persille
1 dåse kokosmæl - IKKE LIGHT!
4 spsk palmeolie (kan undlades)
½ dl limesaft
2 spsk tørret chili
1 dl olivenolie

Pias vidunder fiskeret

Denne fiske ret er relativt nem at fremstille, men alle de fantastiske ingredienser løfter retten til uhørte højder - tak for mad, Pia!

Du kommer nærmere den oprindelige opskrift hvis du anvender palmeolie, men det kan være svært at skaffe. Du kan sagtens undlade palmeolien.

Retten er fra Brasilien - og indeholder fisk vi slet ikke har her i landet, men du kan variere hvilke fisk og skaldyr du vil anvende.


Sådan gør du:

Til 4 personer

Fisk, skaldyr, grøntsager og krydderurter lægges lagvist i et lerfast fad. Krydes med salt og peber - og overhældes med kokosmælk, evt. palmeolie, limesaft og olivenolie.

Retten sættes i ovnen ca. 20 minutter. Serveres rygende varm med godt madbrød,

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk