Pias vidunderlige fiskeret

Ingredienser

400 gr rødfisk
400 torskefisk
300 gr muslinger
2 snittede løg
4 snittede fed hvidløg
500 gr modne tomater
1 gul eller rød peberfrugt
1 bdt hakket bredbladet persille
1 dåse kokosmæl - IKKE LIGHT!
4 spsk palmeolie (kan undlades)
½ dl limesaft
2 spsk tørret chili
1 dl olivenolie

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Pias vidunderlige fiskeret

Denne fiskeret er relativt nem at fremstille, men alle de fantastiske ingredienser løfter retten til uhørte højder - tak for mad, Pia!

Du kommer nærmere den oprindelige opskrift hvis du anvender palmeolie, men det kan være svært at skaffe. Du kan sagtens undlade palmeolien.

Retten er fra Brasilien - og indeholder fisk vi slet ikke har her i landet, men du kan variere hvilke fisk og skaldyr du vil anvende.

Sådan gør du:

Til 4 personer

Fisk, skaldyr, grøntsager og krydderurter lægges lagvist i et ildfast fad. Krydes med salt og peber - og overhældes med kokosmælk, evt. palmeolie, limesaft og olivenolie.

Retten sættes i ovnen ca. 20 minutter. Serveres rygende varm med godt madbrød,


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk