Fan side
 
 

Ingredienser

Smør
Olivenolie
2 fed hvidløg, skivede
1 stor håndfuld finthakket frisk merian eller oregano
revet muskatnød
8 store håndfulde frisk spinat
2 dåser flåede tomater
400 gr. smulret ricottaost
2 håndfulde revet parmasanost
16 cannelloni-rør
200 smulret mozzarella ost
En omgang bechamlsovs

Cannelloni med spinat og ost

Denne cannelloni er utrolig dejlig - så er det sagt! Det kan godt være man skal passe på med for fed mad, men denne gang skal du ikke spare på osten. Du vil opleve en skøn smag og konsistens


Sådan gør du:

Til 4 personer

Find en bradepande, der netop kan rumme alle rørene i ét lag. Sæt bradepanden over ilden, eller brug en gryde.

Varm godt op og tilsæt smør og olie sammen med hvidløg, merian/oregano og revet muskatnød.

Kom spinat i og rør sammen indtil spinaten falder sammen. Tag spinaten og laden køle lidt af.

Sæt bradepanden tilbage på blusset og lav en skøn tomatsovs af olie, hvidløg, basilikumstilke og tomater. Kog den sagte til den samler sig og bliver mere fast i konsistensen. Smag sovsen til med salt, peber og lidt sukker. Tag panden af blusset og tilsæt basilikumblade.

Rør den revne parmasanost sammen med spinaten og ricotta ost og fyld rørene med den herlige spinat. Brug en sprøjtepose eller klip en hul i hjørnet af en frysepose. Fordel rørene jævnt over tomatsovsen og dæk dem med bechamelsovs Stænk med olivenolie, drys revet parmasan over og fordel mozzarella ostn over.

Bag i 180 gr varm ovn i 20-25 minutter.

Server med en enkelt salat af rucula, tomater og lidt ristede sesamfrø

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk