Fan side
 
 

Ingredienser

150 g blandede nødder (altid hasselnødder og ellers valnødder, mandler etc.)
1 dl sesamfrø
2 tsk timian
2 tsk fennikelfrø
2 tsk stødt koriander
2 tsk salt
0,5 tsk kardemomme
1 nip allehånde

Dukkah

Denne krydrede nøddeblanding er helt perfekt som topping på en sprød vintersalt.


Sådan gør du:

Hak nødderne og rist dem let gyldne på en pande.

Giv krydderierne en tur i din morter og tilsær dem nødderne på panden.

Lad krydderierne riste med til duften begynder at sprede sig i køkkenet. Vær opmærksom på at nødderne ikke ristes for meget - så bliver de nemlig bitre...

Hvis du ikke bruge alt samme dag kan du opbevare din Dukkah på glas når den er kølet af.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk