Fan side
 
 

Ingredienser

500 gr rensede rabarber
4 rødløg
Olie
1 dl sukker
1 dl hvidvinseddike
1 spsk friskrevet ingefær
1 rød chili, renset og hakket fint.
Sal & peber

Rabarberchutney med frisk ingefr

En dejlig forårsbebuder i form af en skøn rabarberkompot, som går til al verdens sommerretter.

Den kan holde sig i 5 dage i køleskabet.


Sådan gør du:

Skær løgene i ringe og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt sukker, hvidvinseddike, ingefær, chili og lidt salt, og lad det simre i 5 minutter så sukkeret karameligerer en anelse om løgene.

Skær rabarber i 1 cm tykke skiver og kom dem i gryden. Lad det simre i max 4-5 minutter, tag gryden af før rabarberen er kogt helt ud - det skal du undgå.

Lad chutneun køle af og hæld på glas.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk