Fan side
 
 

Ingredienser

Løg:
Et løg
1 liter vindruekerneolie
lidt mel

Salat:
1 radiccihio salat hoved
1/2 friseé salat hoved
1/5 bundt bredbladet persille

Dressing:
1 lille løg
Lidt Æbleeddike
1 spsk sennep
2 spsk honning
1/2 dl koldpresset rapsolie

Bitre salater med friterede lg

En skøn enkel salat, som passer godt til retter i den fede ende da bitterheden giver et godt modspil til det fede.


Sådan gør du:

4 personer

Først løgene:

Pil og skær løg ud i tynde ringe. Lad dem trække i lidt salt i 10-15 minutter så de bliver bløde.
Varm olien op til den syder om enden af en tændstik.

Vend løgringe i lidt mel og friter i den varme olie - lidt af gangen et par minutter til de bliver sprøde.

Saml salaten med dressing af et lille løg, æbleeddike, sennep, honning, som kommes i din blender og finthakkes.

Tilsæt rapsolien lidt ad gangen til dressingen samler sig. Smag til med salt og peber.

Servér salaten med dressing og sprøde løgskiver på toppen.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk