Bitre salater med friterede løg

Ingredienser

Løg:
Et løg
1 liter vindruekerneolie
lidt mel

Salat:
1 radiccihio salat hoved
1/2 friseé salat hoved
1/5 bundt bredbladet persille

Dressing:
1 lille løg
Lidt æbleeddike
1 spsk sennep
2 spsk honning
1/2 dl koldpresset rapsolie

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Bitre salater med friterede løg

En skøn enkel salat, som passer godt til retter i den fede ende da bitterheden giver et godt modspil til det fede.

Sådan gør du:

4 personer

Først løgene:

Pil og skær løg ud i tynde ringe. Lad dem trække i lidt salt i 10-15 minutter så de bliver bløde.
Varm olien op til den syder om enden af en tændstik.

Vend løgringe i lidt mel og friter i den varme olie - lidt af gangen et par minutter til de bliver sprøde.

Saml salaten med dressing af et lille løg, æbleeddike, sennep, honning, som kommes i din blender og finthakkes.

Tilsæt rapsolien lidt ad gangen til dressingen samler sig. Smag til med salt og peber.

Servér salaten med dressing og sprøde løgskiver på toppen.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk