Grønne tomater, syltede

Ingredienser

1 kg grønne tomater
100 gr salt
1 liter vand

300 gr sukker
2 dl eddike
2 dl vand
1 stykke nelikke
2 chilier
5 hele allehånde
2 spsk sennepsfrø
1 hvidløg i fed
2 spsk hel sort peber

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Grønne tomater, syltede

Denne sommer har vi haft en utrolig god og stor høst af tomater. De er blevet spist i utallige salater, henkogt til vinter og de sidste grønne tomater, der ikke nåede at blive modne inden vinteren er nu syltede.

De er fantastiske til simremad senere på efteråret - eller til julemaden.

Sådan gør du:

Kog vand med 100 gr salt op og lad køle helt af. Prik huller i tomaterne med en gaffel og lad dem trække i saltlagen 12 timer.

Kog vand, sukker, krydderier og eddike op til en lage. Kog tomaterne i lagen i 10 minutter og hæld på skoldede glas.

Vent en måneds tid før du spiser dem.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk