q
 
 Fan side
 
 

Ingredienser

500 udbenet kyllingelår (over- og underlår) eller bryst
Halvt bundt persille
1 håndfuld mandler
2 fed hvidløg
En lille skefuld kapers
3 filetter af sardiner i olie
Lidt balsamico eddike
Lufttørre skinke
Olivenolie

Kyllingespyd, italienske med lækkert fyld

Disse lækre kyllingespyd har et meget lækkert fyld og er svøbt i sprød skinke.

Jeg foretrækker at bruge udbenet lårkød, men du kan også bruge brystkød, som du skærer ud i passende stykker.

De er skønne at grille på en varm sommerdag i haven og kan serveres til diverse sommersalater.


Sådan gør du:

Læg kyllingestykkerne mellem to stykker bagepapir og bank dem flade med håndfladen.

Hak persille, mandler, hvidløg og kapers og hæld det op i din morter med lidt basamico eddike.
Hak og mas tre sardiner og kom dem op i morteren sammen med lidt af olien fra sardinerne og stød nu det hele sammen til et lækkert fyld.

Læg kyllingekødet ud på spækbrættet og fordel lidt fyld på hvert stykke. Rul kyllingen sammen om fyldet og rul et stykke tørret skinke om hvert kyllingerulle.

Spid rullerne på to spyd, som vist på billedet. Sørg for at endestykkerne af skinken holdes på plads af nabostykket, så det holdes på plads.

Giv spydene lidt olie og grill dem på en ikke for varm grill i ca 15 minutter. Vend dem undervejs.

Ved servering deler du spydene i to.

Velbekomme!

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk