Kold rødkålsalat m. Ravigotte

Ingredienser

1 lille rødkålshoved
5 dl Ravigottesennep
2 dl Ribsgelé
1 dl Vineddike
2 dl appelsinsaft af søde appelsiner
Olie, f.eks. koldpresset rapsolie
2 søde appelsiner i filet
2 æbler i tern

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Kold rødkålsalat m. Ravigotte

Denne ret utraditionelle rødkålsalat giver et friskt modspil til den traditionelle fede og søde jule gås/and.

Du kan også bruge den til alm. ovnstegt andebryst - eller andet vildt.

Du vil bliver overrasket over hvor godt den fungerer til julegåsen - især hvis du laver gåsen som Langtidsstegt gås med mørbradfyld.

Sådan gør du:

6-8 personer

Rødkålen snittes fint.

Rør en marinade af: Sennep, gelé, vineddike og appelsinsaft - rør det godt sammen med olien.

Tilsæt kålen, appelsinfileter og æbler i tern - og smag til med salt og peber.

Stil salaten koldt i 4-5 timer


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk