Fan side
 
 

Ingredienser

1 lille rødkålshoved
5 dl Ravigottesennep
2 dl Ribsgelé
1 dl Vineddike
2 dl appelsinsaft af søde appelsiner
Olie, f.eks. koldpresset rapsolie
2 søde appelsiner i filet
2 Æbler i tern

Kold rdklsalat m. Ravigotte

Denne ret utraditionelle rødkålsalat giver et friskt modspil til den traditionelle fede og søde jule gås/and.

Du kan også bruge den til alm. ovnstegt andebryst - eller andet vildt.

Du vil bliver overrasket over hvor godt den fungerer til julegåsen - især hvis du laver gåsen som Langtidsstegt gås med mørbradfyld.


Sådan gør du:

6-8 personer

Rødkålen snittes fint.

Rør en marinade af: Sennep, gelé, vineddike og appelsinsaft - rør det godt sammen med olien.

Tilsæt kålen, appelsinfileter og æbler i tern - og smag til med salt og peber.

Stil salaten koldt i 4-5 timer

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk