Fan side
 
 

Ingredienser

4 personer
23/4 dl vand
200 g. sukker
15 Passionsfrugter
1,5 dl Campari

Passionsfrugt is med Campari

Denne sorbet is er ganske enkelt s frk at man nsten ikke kan tro det!

Passionsfrugter kan vre ret dyre, s hold je med prisen. Hvis du en dag ser et tilbud p passionsfrugter i dit supermarked s skal du sl til - du vil IKKE fortryde det!

Isen er fantastisk sammen med en rigtig god vanillieis og god flydende chokolade sovs.


Sådan gør du:

4-6 personer

Vand og sukker bringen i kog i en gryde til sukkeret er helt oplst - tager ca. 5 minutter.
Lad blandingen kle helt af.

Imens deler du frugterne midt igennem og skraber kd, saft og fr ud med en ske. Du kan evtent presse det gennem en si for at fjerne fr, men jeg lader dem vre i. De knaser herligt og smager fantastisk.

Bland passionsfrugterne med Campari og sukkerblandingen i en skl og stil i fryseren.
Som med al anden hjemmelavet is skal du rre rundt i blandingen hver time, indtil den har samlet sig til en herlig sorbet. Det kan godt tage nogle timer - s vr forberedt p det nr du planlgger middagen.

Hvis du holder op med at rre rundt hver time vil isen fryse til en hrd klump, s du skal holde gang i den indtil den skal serveres - men s fr du ogs en overraskende fantastisk sorbet!

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk