Passionsfrugt is med Campari

Ingredienser

4 personer
23/4 dl vand
200 g. sukker
15 Passionsfrugter
1,5 dl Campari

Passionsfrugt is med Campari

Denne sorbet is er ganske enkelt så fræk at man næsten ikke kan tro det!

Passionsfrugter kan være ret dyre, så hold øje med prisen. Hvis du en dag ser et tilbud på passionsfrugter i dit supermarked så skal du slå til - du vil IKKE fortryde det!

Isen er fantastisk sammen med en rigtig god vanillieis og god flydende chokolade sovs.

Sådan gør du:

4-6 personer

Vand og sukker bringen i kog i en gryde til sukkeret er helt opløst - tager ca. 5 minutter.
Lad blandingen køle helt af.

Imens deler du frugterne midt igennem og skraber kød, saft og frø ud med en ske. Du kan evtent presse det gennem en si for at fjerne frø, men jeg lader dem være i. De knaser herligt og smager fantastisk.

Bland passionsfrugterne med Campari og sukkerblandingen i en skål og stil i fryseren.
Som med al anden hjemmelavet is skal du røre rundt i blandingen hver time, indtil den har samlet sig til en herlig sorbet. Det kan godt tage nogle timer - så vær forberedt på det når du planlægger middagen.

Hvis du holder op med at røre rundt hver time vil isen fryse til en hård klump, så du skal holde gang i den indtil den skal serveres - men så får du også en overraskende fantastisk sorbet!


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk