Fan side
 
 

Ingredienser

8 mindre rdspttefileter
1 dl rugmel
salt og peber
smr og olie til stegning

1 ggeblomme
1 spsk bleeddige
1 dl koldpresset rapsolie
2 spsk syltede agurker i fine tern
1 spsk asier i fine tern
1 tsk sennep
1 bundt frisk estragon
1 spsk karry
salt og peber

Fiskefilet m. hjemmelavet remoulade - plg

Denne klassikker kender vi alle sammen alt for godt. Der er ikke noget som lun fiskefilet med remoulade, dild og lidt citron serveret p groft rugbrd...

I denne version gr vi lidt ekstra ud af oplevelsen. Den hjemmelavede remoulade lfter dette stykke smrrebrd til uanede hjder og vil henstte dig i en sand lykkeflelse, som du ikke troede du ville opleve.

Lad denne gang vre med at kbe frosne panerede fiskefileter fra Netto! Kb nogle friske rdsptte fileter hos din fiskehandler - de er dyre, men oplevelsen er alle pengene vrd!

Den smager af barndom og fisketure ved havet - bare se at komme igang... 


Sådan gør du:

4-6 personer - frokost ret

Fisken:
Bland rugmel med salt og peber og bred blandingen ud p en tallerken.

Smelt smret p panden sammen med olien og lad det bruse af.
Vend fileterne i blandingen og steg dem i den varme i smr/olien blanding ved middel varme. Steg ikke flere ad gangen end at de har god plads omkring sig. Hvis du steger for mange ad gangen koger fisken i stedet for at stege.

Remoulade:

ggeblomme og olie skal vre i stue temperatur, ellers skiller den under tilberedningen.
Pisk ggeblommen i en skl sammen med bleeddike, karry, salt og peber med en elpisker.

Hld nu olien i sklen i en tynd strle mens du fortsat pisker med elpiskeren - nr al olien er optaget i ggeblandingen har du fremstillet mayonnaise.

Hak de syltede agurker, asier og sennep og den friske estragon og bland det sammen med mayonnaisen.

Lad remouladen hvile times tid i kleskabet fr servering.

Server de lune fiskefileter p groft rugbrd med remoulade, citronskive og dild - ikke et je er trt.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk