Fan side
 
 

Ingredienser

250 g magert kalvekd
en pose Tagliolini eller anden pasta
6 spsk olivenolie
1 pillet og finthakket lg
3 spsk tr hvidvin
8 grofthakkede salvieblade
bundt bredbladet persille
salt
friskkvrnet sort peber
75 g friskrevet Parmasan

Tagliolini med Kalvekd

Denne italienske klassiker er et kmpe hit i vores husstand. Brn og voksne - og hunden med, hvis den fik lov - er vilde med denne herlige ret.

Retten er let at lave - den tager ikke meget lngere end den tid, det tager at koge pastaen. Det er kombinationen af vin, ost og ikke mindst salvie, der gr retten s dejlig.

Hvis du ikke kender til salvie, s skal du se at komme i gang!


Sådan gør du:

4 personer

Skr kdet i meget fine strimler. Varm olien og svtis lget gennemsigtigt. Tilst kdet og steg det i 5-7 min, til det er brunt og gennemstegt.

Hld vin ved og lad det koge vk i 1-2 minutter. Tilst salvie og salt/peber efter smag.

Kog pasta - hld vand fra og gem 1 spsk kogevand.

Bland pasta, kogevand i saucen og varm den igennem.

Drys med parmasan og lidt bredbladet persille -  og vend grundigt.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk