Fan side
 
 

Ingredienser

6 andelår
Nok ande eller gåsefedt til at dække
Sky lavet på fond smagt til med lidt vin + husblas eller agar agar
Hjemmesyltede agurker
Godt brød 

Regitzes ande confit sylte

Denne skønne opskrift fik jeg af Pias kollega Regitzes. Den er altså et forsøg værd


Sådan gør du:

Kog andelår i gåse eller andefedt i nogle timer til det er meget mørt - husk at det bare skal simre. Tag op af fedtet og afkøl lidt. Pil kødet fra skind og ben og læg det i en pateform med let pres på 1 døgn. Lav en velsmagende sky og hæld lidt over dagen efter. Lad "sylten" stå i køleskabet og spis den med godt brød og hjemmesyltede agurker.

 

 

 

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk