Regitzes andeconfit sylte

Ingredienser

6 andelår.
Nok ande- eller gåsefedt til at dække.
Sky lavet på fond smagt til med lidt vin + husblas eller agar agar.
Hjemmesyltede agurker.
Godt brød.

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Regitzes andeconfit sylte

Denne skønne opskrift fik jeg af Pias kollega Regitzes. Den er altså et forsøg værd.

Sådan gør du:

Kog andelår i gåse eller andefedt i nogle timer til det er meget mørt - husk at det bare skal simre. Tag op af fedtet og afkøl lidt. Pil kødet fra skind og ben og læg det i en pateform med let pres på 1 døgn. Lav en velsmagende sky og hæld lidt over dagen efter. Lad "sylten" stå i køleskabet og spis den med godt brød og hjemmesyltede agurker.

 

 

 


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk