Fan side
 
 

Ingredienser

200g. smør
200g. sukker
2 æg
3 spsk. appelsinsaft
3 spsk. cointreau
150 g. mel
1,5 tsk. bagepulver
100g. valnøddekerner.
revet skal af en appelsin

Rylles Valnøddekage

Min bedste opskrift er min mors valnøddekage. Den er fantastisk,og så er den en god undskyldning for ALTID at have cointreau i huset:


Sådan gør du:

Pisk smør, sukker og æg luftigt og tilsæt saft og likør. Hak nødderne fint og mix mel, nødder, skal og bagepulver før det vendes i æggeblandingen. Bages i springform ca. 40 minutter v. 180 grader.

 

 

 

 

 

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk