Vaniliekranse

Ingredienser

100 gr. Rå marcipan
250 gr. Melis
2 stænger vanilie
Ca. 550 gr. Hvedemel
400 gr. Blødt smør
2 æggeblommer
200 fint hakkede smuttede mandler

Vaniliekranse

I skulle næsten prøve disse vaniliekranse, de er simpelthen jordens bedste. Har selv brygget opskriften og har bagt dem i flere år og alle elsker dem.

Sådan gør du:

Giver ca. 100 stk.

Riv marcipanen groft, ælt dette sammen med melis og kornene fra vaniliestængerne og de finthakkede mandler.

Smuldr smørret i og tilsæt æggeblommerne og til sidst melet. Dette æltes godt igennem og hviler køligt mindst 1 time.

Bages ved ca. 190 gr. I varmluftovn i ca. 6-7 min. Sættes på bagerist og kommes i kagedåser når de er helt kolde. Hvis dejen er for tør, tilsættes der mere smør.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk