Fan side
 
 

Ingredienser

En passende mængde vildt filet
Et par enebær
Evt. lidt hel korianderfrø
Lidt hel sort peber
Salt

Vildtfilet med stege skorpe

Dette er en ualmindelig lækker servering af en af efterårets helt store lækkerier - vildtfilet.

Server den med en moderne version af waldorfsalat og en skøn vildt sovs


Sådan gør du:

Rens filetén fri for sener og gør den klar til at rulle i krydderierne.

Knus enebær, hele koriander, salt og peber i din morter.
Riv det gule af en økocitron ned i morteren og bland det hele godt sammen.

Knub krydderiblandingen grundigt ind i kødet.

Varm din bedste pande (gerne en grillpande) op så den er meget varm.

Tilsæt lidt olie og steg nu kødet på alle sider i et par minutter.

Lad kødet hvile 5 minutter og skær ud i tynde skiver.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk