Grov bulgur
1 håndfuld grønne druer
2 stilke blegselleri
1-2 granatæbler
Bredbladet persille
Hel kardemomme
2 lime
olivenolie
rørsukker
dijonsennep
Denne salat er en kærkommen afveksling til alm. salater. Den egner sig godt med retter der er indisk eller nordafrikans inspireret.
Prøv salaten sammen med Torsk marineret i ovnen
4 - 6 personer
Kog en portion grov bulgur og lad den køle af.
Skær blegselleri i tynde skiver, hak valnødderne groft, del druerne i 2 eller 4 dele og bland sammen.
Hak den bredbladede persille fint og bland med resten.
Bland limefrugt saft med 4 spsk olivenolie, lidt sukker og 1 tsk sennep og vend dressingen sammen med de øvrige ingredienser.
Del granatæblet på tværs og skrab frøene fri og bland dem forsigtigt med resten af salaten.
Lad salaten stå i køleskab 1 time.
Før servering pyntes salaten med lidt persille blade og kardemommefrø.