Spinat Gnocchi med tomat coulli

Ingredienser

1 L sødmælk
1 citron (eller eddike)
Frisk spinat
1 æg
Hvedemel
Tomater, godt modne
Salt/Peber

 Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Spinat Gnocchi med tomat coulli

Jeg har fået en opskrift på en Michelin ret med tomat coulli og aubergine snask. Den var ikke god men tomatcoullien var. Så fandt jeg på at sætte den sammen med en typisk tysk bonde ret som gnocchi. God som forret.

Jeg laver den helt fra bunden men ma kan springe over riccota delen og købe færdig ricotta. Svært i denne opskrift at sætte nøjagtig mængde på. Cherry tomater er at foretrække men tager længere tid at lave.

Sådan gør du:

1 L sødmælk varmes op til ca kogepunktet(må ikke koge) tilsæt lidt citronsaft (eller eddike) og rør samtidig til det skiller, ses tydeligt. Hæld i en si og skyld i koldt vand. dene osteblanding blandes i spinat som er blancheret og hakket let. Blandingen tilsættes et æg og lidt mel så den kan hænge sammen. Tril til nogle lange pølser og skær så de får gnocchiformen- ca.2-3 cm lange.

Koges(simre) i vand til de kommer op til overfladen. Flotte modne tomater flås og kerner fjernes så kun det rene kød er tilbage. Blendes og presses gennem en si. Smages til med salt/peber.

Gnocchi sættes i varm oven med reven parmasan over til osten er smeltet(gylen). Anrettes i dybe tallerkner med tomat coulli der dækker bund og 3-4 gnochhi lægges ned.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk