Alene duften i huset når denne ret simrer......får gæsterne til at føle sig velkomne på sådan en lidt råkold vinteraften.
Oprindeligt en 'slanke-ret' som jeg serverede for mine australske fedt-frygtsomme veninder - men nu en klar favorit i hele vores familie.
Hver gang vi serverer den, må vi ryste op med opskriften - så....nyd den og glæd jeres familier og venner med verdens bedste lammeret :o)
4 personer
Skær lammekødet fra benet og skær det i tern på ca. 1,5 - 2 cm. Skær løg i ringe og hak hvidløg. Varm olien i en tykbundet gryde og tilsæt løg og hvidløg. Rør rundt til det er gyldent.
Tilsæt krydderier og lam og fortsæt med at røre rundt i 6-8 min, mens kødet bruner. Tilsæt evt. lidt ekstra olie. Tilsæt yogurt og hakkede tomater. Rør godt rundt. Tilsæt dernæst optøet spinat og vand og lad retten simre i ca. 40 minutter eller til kødet er mørt.
Lige før retten serveres tilsættes frisk mint og koriander. Serveres med ris, Naan brød og evt. en salat af grønne bønner og rødløg.