Det er næsten uforskammet så let disse stænger er at lave -
det sværeste er faktisk at få den flotte runge form frem.
Det kræver lidt øvelse.
Lav disse herlige stænger 10 minutter før dine gæster kommer
til middag så er er kølet lidt af og er blevet sprøde.
Snack til 4-6 personer
Lad ovnen varme op til 150 gr. mens du forbereder resten.
Rul butterdejen ud på bordet.
Riv osten på et rivejern
Hak frisk rosmarik og timian
Rør ægget sammen med chilisouce og pensel dejen med ægget.
Fordel ost over dejen og drys krydderurter over.
Pres forsigtigt ost og krydderurter ned i dejen, feks. med en kagerulle. Så hænger oste og krydderter bedre fest når du skal rulle.
Skær nu stængerne ud i strimler af 4 cm.
Nu skal hver strimmel vrides og lægges på en bageplade med bagepapir.
Det kræver lidt øvelse at få det helt på plads.
Nu skal de bages i 5-10. Efter ca. 6 minutter, når de har fået lidt farve skal du vende dem.
Hold nu øje med dem så de ikke får for meget.
Køl lidt af på bagerist - og så er du flyvende.