Flødekartofler m. ingefær

Ingredienser

2½ kg kartofler
5 cm frisk ingefær, revet
3/4 liter piskefløde (evt. halvdelen madlavningsfløde)
Frisk timian
satlt & peber

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Flødekartofler m. ingefær

Den klassiske 80'er delikatesse, som altid var et hit til den legendariske lammekølle i ovnen får her sin velfortjente genkomst. Denne version er dog knap så fed og bliver piftet op med frisk timian og ingefær.

Det giver helt nye dimentioner til de klassike flødekartofler.

Sådan gør du:

Til 10 personer

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Riv bladene af timiankvistene.

Hæld fløde over sammen med ingefær og timian, salt og peber.

Bag i ovnen ved 200 grader til det øverste lag karameliserer, kartoflerne møde og fløden er cremet.


  
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk