400 gr rødfisk
400 torskefisk
300 gr muslinger
2 snittede løg
4 snittede fed hvidløg
500 gr modne tomater
1 gul eller rød peberfrugt
1 bdt hakket bredbladet persille
1 dåse kokosmæl - IKKE LIGHT!
4 spsk palmeolie (kan undlades)
½ dl limesaft
2 spsk tørret chili
1 dl olivenolie
Denne fiskeret er relativt nem at fremstille, men alle de fantastiske ingredienser løfter retten til uhørte højder - tak for mad, Pia!
Du kommer nærmere den oprindelige opskrift hvis du anvender palmeolie, men det kan være svært at skaffe. Du kan sagtens undlade palmeolien.
Retten er fra Brasilien - og indeholder fisk vi slet ikke har her i landet, men du kan variere hvilke fisk og skaldyr du vil anvende.
Til 4 personer
Fisk, skaldyr, grøntsager og krydderurter lægges lagvist i et ildfast fad. Krydes med salt og peber - og overhældes med kokosmælk, evt. palmeolie, limesaft og olivenolie.
Retten sættes i ovnen ca. 20 minutter. Serveres rygende varm med godt madbrød,