2 auberginer
4 avokado
En håndfuld pinjekerner
Saft af ½ citron
En håndfuld finthakket blegselleri
Lidt olivenolie
Denne lille happer er ret skøn. Servér den som en lille snack før middagen, eller to stk som forret.
Skrær auberginerne i tynde skiver på langs. Læg dem på et bræt, drys med lidt salt og pebber på begge sider. Lad dem "svede" ½ time og tør efterfølgende skiverne af med lidt køkkenrulle.
Hak blegselleri fint.
Risk og hak pinjekernerne fint.
Skrab avokado ud og kom dem i en frysepose sammen med citronsaft, pinjer, blegselleri, olivenolie, salt og peber.
Luk posen og mas det hele sammen til en ensartet masse.
Når dine aubergineskiver er klar læg dem på et bræt, pensl med lidt olie og rist dem på en meget varm grillpande. Lad dem køle af og fordel nu avokadomassen på den ene halvdel af avokado-skiverne og rul dem sammen.
Ved servering kan du pynte dine ruller med lidt friskhakket persille.