50 stk valnødder
1 knoldselleri
Vindruekerneolie
1/2 tsk enebær
Skal af 1/2 økocitron
6 kviste frisk timian
Frisk persille
2 håndfulde stenfri røde druer
3-4 stilke blegselleri
2 forårsløg
1/2 dl cremefraiche
Citronsaft
Lidt sukker
Salt og peber
Waldofsalat er jo en klassiker og rigtig mormormad.
Denne version er dog piftet gevaldigt op og smager ganske enkelt fantastisk.
Server den til vildt, eller f.eks. til en culottesteg krydret med salt, peber og knust enebær.
Hak valnødder groft, vend med lidt olie og salt og bag i ovnen ved 150 grader i 10-12 minutter. Lad dem køle af.
Skær selleri i tern på 2x2 cm, bland med olie, hakket timian, revet citronskal, knust enebær, salt og peber. Fordel selleri blanding på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen 10-12 minutter til de er møre, men stadig har bid.
Halver druer, snit forårsløg og blegselleri og bland med saft af 1/2 citon og 1 dl olie.
Bland cremefraiche i salaten og server med det samme.