Lam med rødløg og tranebærsaft

Ingredienser

3 lammeculotter / lammeinderlår
5 rødløg
1 flaske tranebærsaft
Korianderfrø
æbleeddike
Salt og peber

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Lam med rødløg og tranebærsaft

En overraskende lækker ret. Tranebær er ret spændende at anvende i denne slags retter.

Servér med grøn salat og brød.

Sådan gør du:

4 personer

Rids fedt siden let og krydr lammet med salt og friskkværnet peber, samt lidt korianderfrø, som du har stødt let i din morter.

Skræl rødløg og skær dem i passende stykker.
Læg løgene i bunden af en bradepande af passende størrelse og hæld tranebær saft og lidt æbleeddike over.

Krydr med salt og peber og læg lammet oven på løgene.

Steg i ovnen ca. 45 minutter ved 190 grader til lammet er mørt og løgene er godt møre.
Tag bradepanden ud af ovnen og lad retten hvile 10 minutter under staniol.

Skær kødet i skiver og servér med de bagte løg og lidt juice fra bradepanden.


  
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk