500 gr flotte friske Carl Johan svampe.
Revet skal af en økocitron.
Evt lidt stødt anisfrø.
Olivenolie.
Salt og peber.
På en dejlig tur til Italien faldt vi over friske Carl Johan svampe på det lokale marked.
Det fik os til at lave disse skønne svampe i ovnen.
De er nemme at lave og vil imponere alle omkring bordet.
På italiensk hedder Carl Johan svampe 'porcini' - så ved du hvad du skal spørge efter ;-)
Hvis du er mega-sej drager du naturligvis selv i skoven om efteråret og finder dem.
Rens svampene forsigtigt for jord med en lille børste og rens dem generelt for urenheder.
Skær dem i flotte skiver á 1 cm tykkelse.
Læg svampene på bagepapir på en bradepande og pensl med olivenolie, revet skal af citron, evt lidt stødt anisfrø, salt og peber.
Steg dem i ovnen ved 230 gr. til de er flotte og brune - ca. 15 minutter.
De sidste 5 minutter kan du drysse svampene med lidt friskrevet parmesan.
Servér dem straks.