Laks med spidskål og mormordressing

Ingredienser

1 spidskål
Et bundt dild
0,5 dl fløde
1 tst sukker
saft af en citron
Revet skal af 0,5 økocitron

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Laks med spidskål og mormordressing

En nem og meget populær salat. Server den som forret, eller som en del af en buffet.

Sådan gør du:

Snit kålen fint og læg den i iskoldt vand i 15 min for at gøre den endnu mere sprød.
Dræn kålen godt af i en sigte.

Snit dild fint.

Dressing:
Rør fløde, sukker, citronsaft og citronskal sammen og smag til med salt og peber.

Ved servering blandes dressingen i kålen sammen med dild.


Anret laks i små rosetter, hvis du bruger røget laks i skiver. Hvis du bruger en hel lakseside skal du skære stave af laks.


  
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk