1 l tomatjuice (Irmas er god)
2 modne tomater
2 grønne peberfrugter,
Bredbladet persille,
3 fed hvidløg
1 alm. Løg (evt. salatløg)
Olivenolie
Lidt tabasco
Salt & peber
Denne klassiske herlige grøntsagssuppe gør sig altid godt. Den er i sær perfekt til de varme dage om sommeren, hvor man ikke kan så meget andet end at sidde i skyggen og drikke ...vand...
Det er en god ide at lave suppen i godt tid så den kan stå i køleskab i et par timer før serveringen. Derved samler smagen sig bedre og når du serverer den med de lune ristede brøntern er der ikke et øje tørt.
4-6 personer
Alt blendes og stilles på køl i mindst 3 timer.
Serveres med hjemmelavede brødterninger (må godt være lune ved servering):
Små firkanter af toastbrød – uden skorpe
Ristes gyldne og sprøde i olienolie & salt & peber.