Vaniliekranse
Ingredienser
Del på Facebook
100 gr. Rå marcipan
250 gr. Melis
2 stænger vanilie
Ca. 550 gr. Hvedemel
400 gr. Blødt smør
2 æggeblommer
200 fint hakkede smuttede mandler
Mad til DIN fest
Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende?
Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere
Vaniliekranse
I skulle næsten prøve disse vaniliekranse, de er simpelthen jordens bedste. Har selv brygget opskriften og har bagt dem i flere år og alle elsker dem.
Sådan gør du:
Giver ca. 100 stk.
Riv marcipanen groft, ælt dette sammen med melis og kornene fra vaniliestængerne og de finthakkede mandler.
Smuldr smørret i og tilsæt æggeblommerne og til sidst melet. Dette æltes godt igennem og hviler køligt mindst 1 time.
Bages ved ca. 190 gr. I varmluftovn i ca. 6-7 min. Sættes på bagerist og kommes i kagedåser når de er helt kolde. Hvis dejen er for tør, tilsættes der mere smør.