
Dadel Mandel Konfekt
Ingredienser
Del på Facebook
200g mandler (alm. posestørrelse)
200g udstenede og ikke for tørre dadler
1 tsk stødt kanel
½ tsk vanillapulver el. skrabet vanillastang (ikke vanillasukker)
¼ tsk stødt nelliker
¼ tsk stødt kardemomme
¼ tsk sort peber
fintrevet skal og presset saft af 1 øko. appelsin
evt. et skvat af favorit alkoholen (reducer da appelsinjuicen)
ren kakaopulver
Mad til DIN fest
Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende?
Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere
Dadel Mandel Konfekt
Her får I en ydmyg juleknas opskrift - og en af de sunde ovenikøbet.
Faktisk er den hentet andetsteds, men jeg har ændret lidt undervejs - og det er vel tilladt i disse kreative juletider.
Sådan gør du:
Kør mandlerne med skal gennem blender til groft mandelmel – sæt til side.
Kør de øvrige dele (bortset fra kakaopulveret) gennem blenderen tilsat ca. 1/3 af de malede mandler.
Tilsæt resten gradvis under blendningen. Konsistensen bliver lidt a la figenpålæg. Tril til kugler og rul i kakaopulver
– giver en pæn stor portion