q
 
 Fan side
 
 

Ingredienser

1 bundt grønne asparges
Skallen af en halv øko-citron
Olivenolie
frisk basilukum
Frisk parmasanost eller anden fast riveost
evt. rapsolie
evt. frisk kørvel

Grillede asparges

En hurtig og velsmagende sommersalat til de lune aftener i selskab med gode venner, en god bøf på grillen og herlig vin..

Asparges sammen med citron og ost går i et meget fint samspil i denne salat - og så er den tilmed super let at fremstille.


Sådan gør du:

Tilbehør til 3-4 personer

Knæk den nederste hårde del af aspargesene. Riv citronskal over og bland det hele med lidt olie, salt og peber.

Rist dem et par minutter på din varme grill. Har du ikke gang i grillen kan du anvende en varm grillpande i stedet for.

Anret dem på et flot fad og pynt med frisk basilikum og flager af parmasan ost - og evt. lidt koldpresset rapolie. Du kan bruge en god kartoffelskræller til at skære flager af ost med.

PS: Jeg har fået øjnene op for frisk kørvel og har en del af det i min køkkenhave. Kørvel har en ret skøn smag med en snert af lakris/anis. Hvis du har kørvel kan du supplere salaten med et par kviste - det smager godt og er flot pynt til salaten.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk