Pasta al limone

Ingredienser

8 spsk. god olivenolie
saft og skræld af tre øko-citroner
2 håndfulde friske blandede krydderurter, Balsamikun, Bredbladet persille osv.
2 fed hvidløg
salt&peber
0,25 piskefløde/creme fine

Pasta al limone

En dejlig - og børne venlig pasta-ret til de hyggelige aftenmåltider, hvor du har fokus på Italien.

Retten er ret simpel - og den må ikke blive for fed. Brug Creme Fine (7% fedt) i stedet for piskefløde. Du kan også undlade en del af fløden og tilsætte lidt af pastakogevandet i stedet. Når pastaen har kogt har kogevandet en masse stivelse fra pastaen - og det kan du bruge til at jævne sovsen med.

Sådan gør du:

Kog pastaen efter forskrifterne på pakken. Gem evt lidt af kogevandet til at jævne sovsen med.

Kom alle ingredienserne i en stor skål og bland godt rundt indtil fløde og citron går i forbindelse. Derved tykner fløden og den våde del af pastaen samler sig. Sørg for at sovsen er tilpas i tykkelse til at gå godt når du hælder den over den kogte pasta.

Bland nu pasta og sovs godt sammen og servér.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk