Fan side
 
 

Ingredienser

8 spsk. god olivenolie
saft og skrld af tre ko-citroner
2 hndfulde friske blandede krydderurter, Balsamikun, Bredbladet persille osv.
2 fed hvidlg
salt&peber
0,25 piskeflde/creme fine

Pasta al limone

En dejlig - og brne venlig pasta-ret til de hyggelige aftenmltider, hvor du har fokus p Italien.

Retten er ret simpel - og den m ikke blive for fed. Brug Creme Fine (7% fedt) i stedet for piskeflde. Du kan ogs undlade en del af flden og tilstte lidt af pastakogevandet i stedet. Nr pastaen har kogt har kogevandet en masse stivelse fra pastaen - og det kan du bruge til at jvne sovsen med.


Sådan gør du:

Kog pastaen efter forskrifterne p pakken. Gem evt lidt af kogevandet til at jvne sovsen med.

Kom alle ingredienserne i en stor skl og bland godt rundt indtil flde og citron gr i forbindelse. Derved tykner flden og den vde del af pastaen samler sig. Srg for at sovsen er tilpas i tykkelse til at g godt nr du hlder den over den kogte pasta.

Bland nu pasta og sovs godt sammen og servr.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Rosengrdsvej 21 - 2830 Virum - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk