Fan side
 
 

Ingredienser

2 æggeblommer
1 tsk dijon-sennep
1 fed knust hvidløg
2 dl ekstra olivenolie
2 dl alm rapsolie
Citronsaft
Salt og peber

Aioli - spansk mayonnaise

En skøn hjemmerørt mayonnaise, som du kan bruge til et utal af formål. I sandwich, til sprødstegt fisk og meget andet.

Smag din aioli til med fx. frisk basilikum, frisk kørvel, persille, eller hvad du har lyst til.


Sådan gør du:

Hæld æggeblommer og sennep sammen i en skål. Tilsæt olivenolie i en meget tynd stråle, mens du piske som en gal. 

Fortsæt til du har tilsat ca. halvdelen og skift olie til rapsolie. Nu kan du hælde lidt mere olie i ad gangen indtil du har en lækker fast mayonnaise.

Smag nu til med hvidløg, citronsaft salt og peber - og tilsæt de hakkede krydderurter.

 

kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerd - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk